keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Lady Gaga osa 1

Tuttavani on esiintyvä taiteilija ja meillä on ollut jo useampiakin yhteisiä asu-projekteja. Tällä kertaa tarvitaan Lady Gagan asu. Hän toivoin minun esittävän hänelle vaihtoehtoja, joiden suhteen sain hyvin vapaat kädet ja kun artistin esiintymisasuja katselee niin valinnan varaa on. Lady Gagahan on tunnettu hyvin mielikuvituksellisista asuistaan.

Heti ensimmäikseksi mieleeni nousi tämä:

http://www.panamericantelevision.com

Se on yksi hänen mieleenpainuneimmista asuistaan. Asun rakennusmateriaaliksi olisin valinnut huovutusvillan, sillä huovuttamalla kolmella eri värillä olisi voinut rakentaa "lihapaloja", joista asu sitten olisi koottu. Valitettavasti vain asun kustannukset olisivat nousseet liian korkeiksi, joten jouduin luopumaan ideasta heti alkuunsa. Budjetin lisäksi oli huomioitava asun kuljetettavauus ja mahdollisuus pukeutua asuun nopeasti ilman avustajaa. Tästä syystä jouduin sivuuttamaan myös tämän hyvin mielenkiintoisen asun: 

http://www.harpersbazaar.com 

Läpikävin kymmeniä erilaisia asukuvia, joita Lady Gagasta löytyi netistä kunnes eteeni osui kuva josta saimme idean mistä lähdimme asua ideoimaan. Asuun kuitenkin kaivattiin hieman volyymia lantiolle joten päädyimme yhdistämään asuun elementtejä kahdesta eri asusta. 

http://www.people.com

http://www.femalefirst.co.uk

Ja mitä olisi Lady Gaga ilman kuuluisia aurinkolasejaan? Päädyimme valitsemaan yhdet ehkä hänen tunnetuimmista laseistaan. Lasit jotka hänellä on Fame albumin kansikuvassa. 
Löysin kirpputorilta 1 € :lla ruskeat aurinkolasit, jotka maalasin pienoismallimaalilla mustiksi. Akryylikiteiden löytymisen kanssa teinkin töitä, mutta lopulta löysin Prisman sisustusosastolta kynttilöiden joukosta erilaisia koristehiekkoja ja -soria. Sieltä löytyi myös läpinäkyviä akryylikiteitä, jotka hyvinkin muistuttivat alkuperäisiä. Kiteet kiinnitin laseihin kuumaliimalla. Ja tältä lasit näyttävät valmiina: 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti