tiistai 24. maaliskuuta 2015

Viikonlopun löytöjä Kierrätyskeskuksesta

Viikonloppuna tuli käväistyä ystävättären kanssa Nihtisillan Kierrätyskeskuksen järjestämillä tekstiilipenkojaisissa. Mainoksen mukaan heillä oli 200 rullakkoa erilaisia tekstiilejä, joita myytiin säkeittäin 30l / 1€ ja 150l / 2€. Paikalla oli porukkaa kiitettävästi, mutta ihan kivasti tilaa annettiin laarien ääressä eikä kyynärpäätaktiikka käyetty. 

Omat varsinaiset tekstiililöydöt rajoittuivat mutamaan verhoon, yhteen Ylen puvuston vanhaan samettikaapuun, joka näillä näkymin menee lahjoituksena teatterin puvustoon sekä yksi hattu, jonka tekoturkisreunus tulee joku päivä pääsemään jonkin keskiaika asusteen reunaan. 

Saatuamme löydöt autoon kävimme vielä kiertämässä myymälänpuolen, josta sitten teinkin oikeastaan parhaat löytöni. Tavaraa oli paljon, mutta se oli hyvin ja selekeästi esillelaitettua, eikä hintakaan ollut mikään päätähuimaava. Pikareista pulitin 8€ ja "snapsilasi" ssekä piirakka muotit olivat yhteensä 1€. Langat jotka jo haaveissani yhdistin launanauhaksi olivat kädentaitomateriaalien myyntipiste Näprästä ja hinta 4€. 
Telstiilipenkojaisethan jatkuvat vielä tämän viikon, joten kannattaa harkita paikalla käymistä. Lisätietoja tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti