torstai 10. toukokuuta 2012

Kierrätettävää kirjallisuutta

Nyt kun kone on taas kunnossa niin loppuu minun päivityshiljaisuutenikin. Vaikkakin on sanottava, että "koneettomuus" sai ihan eritavalla luovuuden kanavat auki, sillä kaikkenlaista tuli ideoitua, mitä haluan päästä kokeilemaan.

Toisaalta nyt sain hyvää aikaan valmistautua Artovan eli Arabianranta Toukola Vanhakaupunki-kaupungiosayhdistyksen järjestämälle katufestivaalille. Siinä menikin muutama tovi, kun leikin kontaktimuovin kanssa ja päällystelin kirjoja.


Kirjat olisi tarkoitus viedä lauantaina Arabian katufestivaaleille. Lisätietoja tapahtumasta löytyy Artovan sivuilta http://kaupunginosat.net/artova/arabiankatufestivaali Joukossa on myös b.crossaajien pöytä ja sinne olisivat kirjani matkalla. Kuulun itse satunnaisen aktiivisena mukaan kirjankierrättäjiin eli Bookcrossingin harrastajiin.

Tästä saa kattavasti tietoa joko http://fi.wikipedia.org/wiki/Bookcrossing, mutta lyhyesti sanottuna harrastaja vapauttaa lukemiaan kirjoja kenen tahansa poimittavaksi ja luettavaksi, julkisille paikoille kuten puistoihin, pysäkeille tai joukkoliikenteen kulkuneuvoihin, kahviloihin yms. sellaisiin paikkoihin, joissa liikkuu ihmisiä. Nyt tuolla tapahtumassa harrastajat pitävä pöytää, josta kuka tahansa voi käydä poimimassa itseään kiinnostavan kirjan luettavaksi. Saa nähdä jääkö matkaani uusia kirjoja lukupinoon.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti