torstai 17. toukokuuta 2012

Kontaktointia kontakointia

Kaappini perukoille olin säilönyt kaksi kenkälaatikkoa, jotka olin läheiseltä kirpputorilta pelastanut joutumasta pahvinkeräykseen sekä isompi postituslaatikko. Laatikot eivät kuitenkaan olleet sellaisenaan, hintalappuineen ja kenkämerkki-logojensa kanssa, aivan minun sisustusmakuuni, joten oli laitettavas laatikot edustuskuntoon. Idean olin saanut Miian ylläpitämästä: Tee-se-itse-naisen sisustusblogista (http://tee-se-itse-sisustusideat.blogspot.com/p/ideoita.html). Miia oli koonnut useita ideoita kontaktimuovin käyttöön, joita tulee varmasti myöhemmin vielä hyödynnettyä.

Löysin viikottaisella kauppareissulla marketin rakennustarvike osastolta tapettien ja maalien joukosta peittävää kontaktimuovia. Rullassa oli 2 m ja hintaa sillä oli 9,90€. Valitettavasti vain myöhemmin sain huomata, että Lohikari Oy (www.lohikari.fi) myy värillisiä kontaktimuoveja 5 m rullissa ja hinta on vain 8,90€.


Yhdellä 2 m rullalla sain päällystettyä molemmat pienet kenkälaatikot ( 22x27cm ja 29x12,5cm) ja isomman laatikon pohjan (41x32,5cm), mutta kuten kuvasta näkyy niin pitkät reunat jäivät hieman vajaiksi, mutta onneksi kansi peittää reunan. Kantta varten jouduin hankkimaan toisen rullan, josta jäi paljon yli. Nyt sitten pitäisi vaan keksi käyttöä lopulle rullalle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti