tiistai 1. heinäkuuta 2014

Katsahdus markkina tuliaisiin

Tänäkin vuonna pääsin onnekkaasti osallistumaan Turun keskiaikamarkkinoille. Poiketen viime vuodesta olin tällä kertaa ei markkinoilla tarvinnut taarustaa yksinään vaan seuranani oli muutama muukin harrastaja. Ja kyllä täytyy myöntää, että näin markkinoita oli mukavampaa kiertää, sillä jotenkin vain se, että voi kommentoida asioita ja jakaa kokemusta toisten kanssa lisää tunnelmaa heti muutamalla pykälällä. Toisaalta tämä teki sen, että kovin montaa kuvaa ei tullut tällä kertaa napattua, mutta itse tuli oltua sitäkin enemmän kuvattuna. Osansa tähän kyllä teki se, että seurue jossa kuljin oli pukeutunut hyvin näyttäviin ja kauniisiin asuihin, jotka he olivat valmistaneet. Ja hyvin sattuen kaikilla meillä oli hieman erilainen asu ja hieman eri aikakautta. 

Mutta mikäs markkinavieras olisin, jos jotakin pientä ei olisi tarttunnut matkaan. Tässä minun "saaliini"
Matkaan tarttui kaksi käytösohjetta, syksyn tulevia juhlia ajatellen, pellavainen säkki, jolla ajattelin tavaroiden kuljetuksen sujuvan hieman huomaamattomammin, kuin sinisellä Ikea-kassilla. Lisäksi piti hankkia uusi puurolusikka, sillä vanhani oli sen verran paksu (muistuttaa puurokauhaa), että halusin hieman siromman ja käteen sopivamman version. 
Ja koska hukkalaisia ollaan, niin eihän koristeena voi olla muu kuin hukan pää. :)

Eräästä kojusta löytyi myös vyöhön tarkoitettu "jakaja" (en tiedä virallista nimitystä) joka laitetaan vyöhön ja sen renkaisiin saa useammankin pussukan tai tarvekalun kiinnitettyä roikkumaan. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti