lauantai 29. joulukuuta 2012

Joululahjoja ja alennusmyynti saalista

Joulu tuli ja joulu meni. Oli aikaa rentoutua eikä ollut velvoitteita lähteä mihinkään. Tapaninpäivän ajelullakin tuli käytyä, kun kävin tervehtimässä vanhempiani, viemässä lahjat sekä nauttimassa notkuvasta ruokapöydästä. Onneksi arki alkaa vasta ensi viikolla, mutta se on jännä miten sitä heti alkaa miettimään ja listaamaan kaikkea mitä pitäisi tehdä, "kun on aikaa"...
tällä kertaa laiskempi puoleni vei kuitenkin voiton

Tämä kaksikko saapui minulle juuri jouluksi. Nyt sarja onkin sitten kokonainen ja hyvin viihdyin niiden seurassa joulunpyhinä.
Tämä kirja paljastui paketista jonka sain esimieheltäni. Kirja on inspiroiva ja vaikka en ehkä tulekkaan ohjeita suoraan valmistamaan, varmastikkin käytän tekotapoja tulevissa projekteissa.
Ja tällainen kaunotar kuoriutui paperien alta täydentämään pukukorukokelmaani. Ehkä se jonakin päivänä koristaa jotakin historiallista tanssiaisasuani.

Ja nämä aarteet löysivät tänään alennusmyynneistä tiensä minun mukaani...
Taskunauris (lasinen joulukoriste) toi minulle ensiksi mieleen Ihmemaan valkoisen jäniksen ja kun huomasin kellon osoittaman ajan putkahti mieleen Tuhkimo. Oli jotenkin "pakko" napata se mukaan. Mukaan tarttui myös epookkielokuva täydentämään kokoelmaa sekä ennestää lukematon Utrio.

Lehtihyllystä pongasin vielä tämän lehden. Burda lehtenä on ollut minulle tuttu jo vuosien ajan ja monia hienoja kaavoja olenkin lehdestä löytänyt, mutta minulle oli aivan uutta, että sitä tehdään myös suomeksi. Hieman vain ainakin näin ensivaikutelmalta vaikuttaa, että Burdamainen tyyli on siloiteltu enemmän Suuri Käsityölehti - tyyppiseksi, mutta muutaman kivan idean jo löysin lehteä selaillessa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti