perjantai 22. helmikuuta 2013

Hankintoja, hankintoja, hankintoja...

Eilinen päivä oli kyllä yksi parhaimmista vähään aikaan. Oli kuin olisi saanut energialatauksen, kun aurinko paistoi. Askelkin keveni niin, että olisin voinut tanssahdella, kun kävelin ostoksille. Tähän saattoi vaikuttaa myös se, että aamulla postiluukusta kolahti tilaamani ja kaun haaveilemani dvd:t, jotka löytyivät alennuksessa. Tudors sarjaa tuli seurattua nenä kiinni ruudussa, mutta jotenkin tuitui, että sarja jäi kesken ja jäin haaveilemaan sarjasta. Kalleuden vuoksi olivat jääneet aijemmin hankkimatta. Valitettavasti yksi kausi jäi jälkitoimitukseen, joka kuitenkin jo tänään tupsahti postiluukusta, vain päivän muiden jälkeen. 
Ostoslistalla oli nauhaa, vetoketju sekä puuvillakangasta pariin luvattuun projektiin(joista lisää tulevaisuudessa)Tikatasta, mutta Eurokankaaseen piipahtaessani osui silmiini ale pöydästä ihanan värinen, ohut pellavakangas, jonka 6,90€/m hintalapussa oli -50% alennus. No jälleen kerran tuli hankittua kangas vaikka vielä ei ole käyttökohdetta. Idea aluspaidasta kylläkin alkoi pyöriä päässä. Ostoskierros jatkui Tiimarissa josta löysin kivat helmineulat -70% alennuksella, joiden kaavailin voivat toimia hattuneuloina sekä Suomalaisessa Kirjakaupassa, josta alennuskorista löytyi ensimmäinen osa Twilight-sarjaan jonka kaksi muuta osaa olin tilannut verkkokaupan alennusmyynnistä.
Ja jotta päivä ei olisi päättynyt ilman vielä yhtä iloista yllätystä, niin sain viestin, että kirjatilaukseni oli saapunut noudettavaksi, joten vielä kotimatkalla sain käväistä noutamassa hieman lisää kotiin kannettavaa. Paketissa oli kirjasarjan kaksi muuta osaa sekä kolme ensimmäistä osaa Mustan tikarin veljeskunta -kirjasarjasta. Näitäkin katselin jo muutaman kerran Suomalaisessa, mutta 25€ hinta hirvitti, varsinkin kun sarjassa on 10 osaa, mutta kun ne verkosta löytyivät hyvässä alennuksessa saatoin en tilata. Lisätietoja kirjasarjasta löydät esim. täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti