maanantai 18. helmikuuta 2013

Kirpputori saalis

Tällä hetkellä tuntuu, että ompelutyöt ovat jääneet taka alalle. Ei sillä, että inspriraatiota puuttuisi tai materiaaleista olisi varsinaisesti pulaa vaan tuntuu vain, että aika kuluu muiden puuhien parissa, kuten hyvän kirjan. No niinpä sitä sitten on tullut vietettyä vapaahetket nenä kiinni kirjassa ja ompelukone on saanut vietellä talvista lomaa.

Eilen tuli taas käväistyä lähikirppiksellä ja tällainen kasa tuli tuli kärrättyä tällä kertaa kotiin. Nappipussi sisälsi melkoisen paljon erilaisia nappeja, mutta koska nappipurkkini on jo tursuamassa yli päädyin valitsemaan vain erikoisimmat/kauneimmat/... napit itselleni ja loput annan eteenpäin ompeleville tutuilleni. Ompelutarvikepussukka sisälsi myös joitakin nappeja taustalevyissä. Nämä saattavat tulevaisuudessa päästä koristamaan seinääni, kunhan saan ideani toteutus kuntoon. Pitsikankaan suikaleesta kaavailen saavani kauniin reunuksen johonkin asuun. Vanhalle lankavyyhdille en vielä tiedä käyttöä, mutta osittain jo vanha vyöte kiehtoi ja ajoitinkin sen n. 70-luvun loppuun tai 80-luvun alkuun. 







 Ja samasta pöydästä löytyi myös pussi jonka sisältö oli saada minut tanssimaan kirpputorin pöydillä, sillä kun pongasin nämä kahdeksan ihanuutta sisältävän pussin, en todellakaan ollut uskoa löytöäni todeksi. Vielä kun vastaan kävelisi saman sarjan ruokailuvälineet. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti