keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Hankintoja lahden takaa

Elämässä ei aina kaikki mene niin kuin tuossa kuuluisassa lausahduksessa. Niinpä kävi tälläki kertaa. Tein tässä reissun tuonne Tallinnaan aikomuksenani käydä Karnaluksissa täydentämässä hieman varastojani. No pääsin maihin ja päädyin tuhlaamaan taksiin, kun en jaksanut jäädä odottelemaan bussia. Päästyäni talon pihaan jossa Karnaluks sijaitsee ja seisoessani siinä 6€ köyhempänä tajusin kauhukseni, että olin sitten jättänyt kaikki varaamani käteiset hyttiin. Niinpä. Hetkeen en tiennyt purskahtaakko itkuun vai nauruun. 
Taskunpohjalta löytyi 4€, joten päätin mennä sisään ja tehdä ainakin kattavan katsauksen tarjontaan ja valmistella ostoslistaa sitten seuraavaa käyntiä varten. Mutta ei niin pientä summaa, ettei jotain olisi matkaan jäänyt kotiin tuomisiksikin.
 Tämä setti maksoi 3,62€. Saumurilanka jos toimii, niin tulee olemaan hankintalistalla, sillä tuohon hintaan voi jo hankkia hieman värivalikoimaakin. Puuvillalangoista ajattelin kokeilla valmistaa lautanauhatekniikalla tehdä koristenauhaa. Samasta syystä hankin nämä langat ostoskeskuksessa sijainneesta lankakaupasta. Lanka kun vaikutti hieman ohuemmalta, kuin tavallinen Novita Wool.
Ja tulipahan Tallistan hankitti reissulta myös hieman lisää tarpeistoa keskiaikaharrastukseenkin, 
nimittäin tämä:
Jotenkin tämä sopii paremmin keskiaika-asun kanssa, kuin sarveni, joka taas menee paremmin muinaisasun kanssa. Ja jos oikein haluaa "hienostella" niin aina voi käyttää laseja jotka löysin kirppikseltä jokin aika sitten.  Ja nyt sitten uupuu vain se, että saisi aikaiseksi valmistaa sen oikeasti keskiaikaisen asun. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti