torstai 9. toukokuuta 2013

"MD" osa 2

Asun ensimmäinen sovitus saatiin tehtyä tai pitäisi oikeastaan sanoa raakasovitus, sillä tarkoitus oli vain katsastaa ollaanko oikeilla jäljillä. Ja oltiinko? No kyllä ja ei. 

Materiaaleihin oltiin ihan tyytyväisiä. Paljettimekko aiheutti hieman epäilyksiä, mutta kunhan saadaa vetoketju paikoilleen niin voidaan sovittaa kunnolla ja merkitä sisäänottopaikat. Helma oli tuttavan mieleen liian pitkä, joten nyt sitten työllä ja vaivalla löytämäni vetoketju onkin liian pitkä. En kuitenkaan halunnut haaskata hyvää ketjua, joten päädyin sitten kaivelemaan työkalut pakista ja lyhentämään sitä. Muutaman työkalun aiheuttaman nirhaman ja parin voimasanan jälkeen sain kuin sainkin vetoketjun lyhennettyä.
Suurimman päänvaivan kuitenkin aiheuttaa takin yläosa joka ei istu kunnolla. Otimme mitat vanhasta takista joka oli sopivan kokoinen, mutta jossain ollaan menty silti vikaan. Jostain syystä takki jää törröttämään rinnan ja kainalon väliltä. Olen hieman ulalla, sillä aikaisemmin tähän paikkaan ei ole jäänyt ylimääräistä ja sen aiheuttavan vian löytäminen ja pois kaavoittaminen on nyt edessä. On kai vain lähdettävä kokeilemaan katsomaan miten vika poistuu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti