torstai 3. huhtikuuta 2014

Puvustus paniikki

Okei, nyt alkaa taas paniikki nostaa päätään. Luonnollisena jatkumona sunnuntaitapaamisille on keskiaikatapahtumaan osallistuminen. Noh nyt sitten minulla on edessäni elämäni ensimmäinen keskiaikatapahtuma. Aarnimetsän Akatemia jonka järjestämisestä vastaa Unikankareen pitäjä. Tilaisuudessa vietetään viikonloppu keskiaikaisessa tunnelmissa. 

Tämä sitten taas tuo eteen pienen ongelman. Minulla periaatteessa on asu; pellavainen alusmekko ja pellavasekoite päällysmekko ja jonkin moinen peplos, joten periaatteessa vaatetus on. Periaatteessa. Alusmekossa on vain se pikku vika, että se on juuri sen verran lyhyt, että kengät näkyvät ja aikakauteen sopivia kenkiä minulla ei ole, enkä sellaisia kykena hankkimaankaan. Päällimekon materiaali taas on hieman liian sekoitekangasta ja valon osuessa siihen, se kiiltelee. Lautanauhavyöni on peploksen kanssa käytettäväksi liian lyhyt ja muistutus kaikista virheistä, joita sitä valmistaessani tein. Kolme päivää samassa mekossa, myös ei kamalasti houkuttele. 

Joten tarvetta olisi siis yhdelle alus- ja päällysmekolle sekä lautanauhavyölle. Niin siis sen tanssialeiri asun lisäksi. Ja aikaa, no sitähän on, ruhtinaallisesti ihan alle neljä viikkoa... 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti