keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Varastojen täydennyksiä

Posti oli kantanut jo muutama päivä sitten viestin, että heillä olisi muutama paketti noudettavaksi. Niinpä suuntasin tänään postikonttoriin noutamaan hankintojani. Vaikka paketit polttelivatkin käsissäni ja en ollut malttaa odottaa kotiin saakka avaamatta niitä, päätin käyttää aurinkoisen kevät päivän hyväkseni ja piipahtaa matkalle osuneeseen Samaria - shop:n ja sen vieressä olleeseen antkvariaattiin katsastamaan niiden tarjontaa.
Ja tarttuihan sitä jotakin mukaankin. : )


Samariasta löytyneistä Burda -lehdistä, joissa kaavalehdet olivat vielä irroittamattomina, sain pulittaa 1 € / kpl ja historiallisesta romantiikasta antikvariaatissa 2,5 €. Lehdissä ei ollut varsinaisesti mitään mikä olisi ollut "juuri tuota kaavaa tarvitsen", mutta koska hinta oli kohdillaan ja jokaisessa oli joitakin kaavoja joille saattaa tulla tarvetta joskus hamassa tulevaisuudessa, niin en voinut jättää niitä ostamatta. 

Ja kun sitten lopulta pääsin sisätiloihin niin pääsin aukomaan pakettejani, joissa olikin lisää täydennyksiä jo ennestää melko kattavaan ompelutarvike varastooni. 


Paketeista paljastuivat ostokseni joita olin tehnyt Huutonetissä surffaillessani. Olin onnistunut löytämään 2 metriä 140cm leveää tummansinistä kangasta joka haaveissani on jo päätynyt viitan sisävuoreksi. Lisäksi huusin itselleni 100m rullan paljettinauhaa. Siitä riittääkin jo useampaankin prinsessamekkoon koristukseksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti