sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Tuliaisia Tallinnasta

Maanantaina lähdimme ystävättäreni kanssa matkaan tarkoituksena käydä katsomassa Titanic-näyttely Tallinnassa, mutta emmepä tulleet huomanneeksi etukäteen, että museo ei ollut maanantaisin auki. :(
Kulttuurimatkasta tuli sitten ostosreissu ja eihän ostosreissulta voi palata tyhjin käsin, vai voiko?

Tanssiaiskampauksien teko on aina melkoista tuskaa ja varsinkin, kun aikaa valmistautumiseen on usein melkoisen rajallisesti. Kampauksen tekeminen yksin on myös hyvin haasteeellista ja sitä toivoo voivansa helpottaa mahdollisimman paljon. Joten löydettyäni nämä lähes hiuksieni väriset lisäkkeet peruukkiliikkeen alelaarista, päätin ostaa molemmat.
Lisäkkeet ovat melko paksut ja ne saa kiinnitettyä kammalla ja nepparin avulla esim. oman ponnarin ympärille. Ajatukseni on, että kokoan näistä perustan joka on helppo sitten kiinnittää ja peittää omilla hiuksilla. Samoin liikkeen hiuskoru telineestä löytyi solki, jota ajattelin käyttää kampauksen koristeena, diademin tavoin. 

Ompelijoiden paratiisiin oli päästävä myös, sillä lankavarastoni odotti kauan kaivattua täydennystään ja eikä Karnaluks pettänyt odotuksiani sen suhteen tälläkään kertaa. Vain Burdan kaavojen kanssa pietä pettymystä tuli, kun kaikkia haluamiani kaavoja ei ollutkaan. Tältä saalis näytti tällä kertaa.
Keskellä olevat langat ostin lautanauhojen kudelangaksi, sillä ne ovat riittävän ohuita, mutta kestäviä kauniin lopputuoksen saamiseksi. Kultalankaa piti hankkia, koska haaveilen kokeilevani brokadinauhan valmistamista. 
Kävellessäni vielä takaisin laivalle piti pistäytyä Abakhanissa ihan vain vilkaisemassa tarjontaa ja onneksi menin. Palalaarista löysin 14€ kilohintaan kahta vaaleaa pellavakangasta. Ihan tarpeeksi ei kumpaakaan ollut, joten päätin ottaa molemmat ja rakentaa niistä itselleni pellavaisen alusmekon. 
Vasemman puoleinen on harmahtavaa ja oikeanpuoleinen selkeästi kellahtavaa. Viimeistä on sen verran, että siitä saattaisi saada rakennettua kokonaisen mekon. Katsotaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti