sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Hellepäivän kirppislöydöt

Helteisen kuuma sunnuntai ei oikein houkutellut lähtemään kirpputoriostoksille, mutta kun työpäivän päätteeksi päädyin piipahtamaan itsepalvelukirpputorille, onnittelin itseäni oikeasta päätöksestä sillä niin ihania löytöjä sieltä tein. 
Ensin silmään pisti tämä metalliverkkoroskakori. Minun on pitänyt jo kaun (siis todella pitkään) hankkia roskakori, johon voisi ompelu- ja leikkuu roskat pudottaa. Nyt sellaisen sain.
Seuraavaksi kotiin vietäväksi päätyi tämä musta-valko-raidallinen satiipussilakana. Jonkin verran käyttökulumaa oli havaittavissa paikoin, mutta sen verran vähän, että tästä saa hyvin joko yhden ison asun tai muutamaan pieneen kivoja yksityiskohtia. 

Samasta pöydästä mukaan tarttui myös tämä kolikkohuivi joka saa luovuttaa helmensä ja kolikkonsa varastooni, kunnes vastaan tulee se projekti johon niitä tarvitaan. 


Ja kangaskaapin täytettä löytyi tälläkin kertaa, mutta kun löytää n. 5 metrin palan samettipainettua taftia, niin ei sitä yksinkertaisesti voi jättää pöytään, jos sen hinta on 10€.
 Tämä mustavalkoinen rasia sopii niin hyvin kotini sisustukseen, että päädyin ostamaan senkin. Kotona totesin, että ilmeisesti rasia on ollut teepussien säilytysrasia, sillä sen sisällä oli alumiininen lokerikko joka kylläkin lähti irti, mutta sitten rasian "lukitus" ei enää toiminut. Onneksi lokerot olivat kiinnitetty pienillä väkäsillä, jotka taivuttamalla sai auki. Ja ei kun kehikko takaisin rasiaan ja lukituskin toimi. Pienet reijät eivät sisällä häiritse käyttöä, joten osto ei ollutkaan toivoton tällaiselle ei teen-kuluttajalle.
Ja samasta pöydästä päätyi hetken harkinnan jälkeen "tarjotin"/ pikkupöytä mukaan vaikka olikin kulmasta saanut edellisellä omistajallaan hieman kolhua. Vielä jää nähtäväksi paikkaanko vain kolhut vai tuunaanko pöydän uudenlaiseksi. 
 Viimeisenä löytönä oli rannekoru jonka jo ehdin purkamaan osiksi, sillä alkuperäiskäyttöön se ei olisi tullut jäämäänkään. Ajatuksena oli, että siitä tuli keskiaikapukuun vyönkoristeita, koska jokaisen palan takana on sopivasti reikiä joista kiinnittää ne, mutta katsotaan nyt miten käy. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti