keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Kangashankintoja

Itäkeskuksen Eurokankaassa ollessa menossa muuttomyynti piti turvautua toisiin ketjun liikkeisiin saadakseen tarvitsemaansa materiaalia. Alunperin tarkoitus oli lähteä Varistossa sijaitsevaan liikkeeseen, mutta koska en saanut myyjää kiinni tarkistaakseni liikkeen esteettömyyttä päädyin soittamaan Tammiston liikkeeseen. Ja kun   sitten selvisi, että toisessa kerroksessa sijaitsevaan myymälään pääsee hissillä, niin suuntasimme muorin kanssa nenät kohti Vantaata.

Täälläkin alennusmyynnit olivat käynnissä ja siinä missä Itäkeskuksen liike on pieni, oli tällä taas liikkumatilaa pienelle armeijalle. Pikasilmäilyllä kerros kierrettyä, silmiin iskeytyi muutamia ehdokkaita ale-kankaissa. Muorin jäädessä odottelemaan kaavakirjojen viereen lähdin tekemään tarkempaa tuttavuutta kankaisiin. Useimmat niistä jäivätkin paikalleen, koska eivät syystä tai toisesta sopineet hakemiini projekteihin, mutta löytyi sieltä se mitä hakemaan tultiin, niin kuin jotain "pientä" ylimääräistäkin...


Kassalle päädyin tuplaleveän (280cm) puvillakankaan kanssa jota tulinkin hakemaan. Hinnassa tämän kankaan kohdalla tavallisen levyinen (150cm) kangas olisi itseasiassa tullut -10snt halvemmaksi metri ja olisin voittanut leveydessä 20cm, mutta koska tämä oli aavistuksen verran ohueampaa, päätin "tuhlata" muutaman kymmen senttisen lisää. Olin myös hakemassa ohutta kangaspohjaista tukikangasta ystävättäreni juhla-asuun, joten sitäkin kannoin palasen kassalle. Mutta kuvassa näkyvä haalen pellavanvärinen (kuva ei tee oikeutta) kangas ei ollut hankintalistalla. Törmäsin tähän viskoosi-pellavakankaaseen alepöydässä ja kun hintalapussa luki 26,90€/M  -70% (= 8,07€/M) en voinut vastustaa sitä. Pikaisesti laskien päädyin tarvitsemaan n. 4 metriä, mutta valitettavasti pakanlopussa ei ollut enää jäljellä, kuin 3,20m. Noh tällä täytyy tulla toimeen. Nyt vain pitää päättää kumpaan projektiin kankaan käytän. Tästä kankaasta siis kuullaan vielä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti