torstai 19. heinäkuuta 2012

Ostosreissun yllätykset ja pettymykset

Päätimme eilen muorin kanssa piipahtaa Itäkeskuksessa ostoksilla. Päämääränä oli Eurokangas, sillä tarkoitukseni oli hankkia sieltä tukikangasta ystävättäreni juhla-asuun sekä omaan asuprojektiini, mutta toisin kävi. Eurokankaassa oli menossa muuttomyynti ja vaikka ikkunoissa loistelikin houkuttelevat plakaatit kankaat -20% ja jopa - 50% niin tyhjin käsin sain liikkeestä poistua. Tarvitsemaani tukikangasta ei ollut ja omaan projektiini kaipaamaani kangas myytiin juuri loppuun silmieni edessä eikä kuulemma uusia kankaita tule kuin vasta muuton jälkeen joka saattaa mennä syksyyn. Tarkempaa muutoaikataulua ei myyjä suostunut kertomaan.

Mutta eipä ostosreissu nyt aivan hukkaankaan mennyt, sillä muutama "löytö" jäi matkaan. 
 Yleensä en tule poikenneeksi Hansasillan toisellepuolelle, mutta kun tällä kertaa aikaa jäi tapettavaksi runsaasti joten päädyimme piipahtamaan sielläkin. Siiven lähes toiseenpäähän oli tullut kauppa nimeltä Tiger (http://www.tiger-stores.fi/) itselle tämä kauppa oli täysin uusi tuttavuus joten päädyimme piipahtamaan sisään. Mieleen tuli Tiimarin ja Eurokaupan sekoitus. Tarjolla kun oli kaikenlaista paperitavarasta kosmetiikaan ja hintaluokat selkeitä tasa euroja. Iloiseksi yllätyksekseni vastaan tuli viivotinsetti jossa 2€ hintaan oli neljä viivotinta. Entisen kulmaviivaimen onkin jo aika päästä eläkkeelle kaavoitustöistä.

Samasta paikasta matkaan lähti myös musta muovikantinen muistikirja 1€ sekä vielä lähes kassan vieressä sijainneesta hyllyköstä vanilija pirtelönjauhe. Muita makuvaihtoehtoja olisi ollut banaani, mansikka ja vadelma, mutta kaksi viimeistä oli juuri nyt loppu. Hyllykössä oli mukavasti tarjolla myös erilaisia mausteita ja maustesekoituksia samaan 2€ hintaan. 

Ananaksen makuinen hyytelöaineis tarttui matkaan Citymarketista, kun päädyimme käymään sielläkin kääntymässä. Vielä kun hankimme litran makoisia mansikoita illaksi niin reissusta muodostui sisänsä ihan mukava.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti