keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Loppu hyvin, kaikki hyvin.

Vielä eilen sain panikoida asuni kanssa, sillä hihojen kanssa sain vääntää todellakin viimesille hetkille saakka. Vaikka kukonlaulun aikaan sainkin hameen vaatiman lisäkiilan leikattua ja ommeltua ja hihoihinkin kehiteltyä lisäkiiloja jotta paksut käsivarteni niihin mahtuisivat niin eivät meinanneet hihat millään valmistua. Ensimmäiset kiilat eivät riittäneetkään ja piti kiireessä valmistaa vielä uudet. Ajan vähyyttä lisäsi se, että jouduin yllättäen työvuoroon. Niinpä puolituntia ennen pelipaikalle lähtöä vielä ompelin hihaan jatkeita ja yritin epätoivoisesti peitellä näkyviä koneompeleita hihansuusta. Tulihan siitä hiha vaikka hieman "tilkkutäkkimäinen" ja peittoletityskään aivan riittänyt. 
Mutta kun aika loppui kesken oli pärjättävä sillä mitä oli. Olin löytänyt jokin aika sitten Kirpun torilta repun, jossa oli hieno kupurasolkea muistuttava koriste. Reppuun oli hyvä pakata kaikki tarpeelliset asusteet. 
Ja sitten ei kun nokka kohti Pukkisaarta ja sisäistämään Niemelän vanhan emännän, Ihalemmen hahmoa, joka oli saapunut veljensä Aikamielen luokse kekrijuhlaa viettämään ja tytärtään kauppamiehelle naittamaan. Ja pakko tunnustaa, että vaikka olenkin paljasjalkainen stadilainen, niin en muista koskaan käyneeni ennen Pukkisaaressa, mutta nyt kun paikan tiedän, aijon vierailla siellä uudelleenkin. Suosittelen lämpimästi piipahtamaan saaressa, jos historiallinen miljöö kiinnostaa. Bussilla 24 pääsee Seurasaaren sillalle asti ja ensimmäisen silta osuuden jälkeen lähtee oikealla polku (neljännessä kuvassa näkyvän kyltin kohdalta) pitkospuille. Tässä muutamia kuvia matkalta saarelle ja saaresta ennen pelin alkua. 
Pienen otteen pelistä voi nähdä perjantaina 19.10.12 klo: 20 alkavassa Heikki&Mikko Show:ssa. Ja vielä kiitos Sommelo ry:lle hienosta paikasta sekä Harmaasusille pelin järjestämisestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti