torstai 19. huhtikuuta 2012

Hullujen Päivien hulinaa

Mikä siinä onkaan, että kun lähtee hankkimaan jotain tiettyä asiaa, niin matkan varrella löytää lähes aina jotain muutakin kivaa? Noh niinhän siinä taas kävi tälläkin kertaa, kun piti piipahtaa Itikseen hakemaan muoviluuta Lady Gagan asuun ja puuvillakangasta tyynynpäälliseksi.

Stockmannilla oli alkanut Hullut Päivät eilen ja sehän näkyi koko kauppakeskuksessa. Yleensä itse tulee kierrettyä Stocka silloin kaukaa, mutta kun nyt sattui käsilaukussa polttelemaan pian umpeutuva lahjakortti, päädyimme muorin kanssa tungoksen jatkeeksi. Tuntui, kuin puoli kauppakeskusta olisi tullut yhtä aikaa ostoksille juuri Stockalle. Jotenkin sitä sitten päästiin kiertämään osastoja, mutta tuntui, että ei halua hankkia jotain ihan vaan siksi, ettei mene "raha"hukkaan.

No astiaosastolle eksyttyämme alkoivat jo leivontatarvikkeet hieman houkutella, mutta sitten NE osuivat silmiin. Oi ja voih. Siinä ne olivat kaikkien värikkäiden kollegojensa seurassa. Ja ensi vilkaisulla ne olivat juuri kuin minulle luodut. Ja miten pitkään olinkaan haaveillut, että löytäisin ne juuri oikeat...

...kahvikupit
 Sarja on jotenkin juuri selainen joka kiehtoo minua. Selkeä musta-valkoisuus, mutta kuitenkin kuppien kuviointi tekee niistä tyttömäisen ja romanttisen. Ne ovat sekä astianpesekoneen, että mikron kestäviä. Sarjassa on myös ruokalautaset, cappuccino kupit ja ainakin maitokaadin sekä munakupit. Hinta on perustasoa: kuppi+asetti 9,95 ja lautanen 7,95. Hauskana yksityiskohtana on lautasten alle "piilotettu" teksti.

 Ja jotenkin tuntui, että onnistunut ostos poiki lisää löytöjä. Ja vaikka monia tulikin jätettyä hyllyyn, niin muutaman tulin hankkineeksi. Nämä kortit olivat löytöjä. Palapelikortti oli itselle uusi tuttavuus. Idea on, että viesti kirjoitetaan tyhjälle puolelle ja sitten palat irroitetaan toisistaan, sekoitetaan ja suljetaan kuoreen. Vastaanottaja kokoaa palapelin, saadakseen viestin luetuksi. Kaj Stenvallin kortti sekä Victoria Francesin kortti hautausmaalla makaavasta naisesta päätyvät korttivaihtoon, mutta potrettikortti jollaista olen haaveillut jo jonkin aikaa tulee varmaan päätymään kehyksiin ja seinälle. 


Ja vielä kotiin lähtiessä tarttui mukaan kirja josta olen jo ehtinyt haaveilla jonkin aikaa, mutta en ole raaskinut hankkia kovakantisena. Nyt se löytyi pokkarina ja vielä hintaan jota en voinut enää vastustaa. Sopivasti onkin edellinen kirja juuri loppumassa. Vielä kun muorille saatiin sitruunapullia niin voi todeta, että varsinaisen hyvä reissu.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti