keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Tyyntä myrskyn edellä?

Okei, nyt taas alkaa homma oleen sen verran hallussa, että alkaa tuntua kuin tästä voisi sittenkin tulla jotain. Puoli iltaa siihen meni, mutta sain kuin sainkin hahmoteltua kaavat asuuni ja jonkin aikaa niitä pyöriteltyäni jopa asettumaan ne siten, että kankaista voisi jonkin näköisen asun saadakkin. Tässä tulos:
Paperin mittojen vuoksi jouduin käyttämään normaalin 1/4 osan sijaan 1/8 osan mittakaavaa ja se hieman rasitti lisää jo entisestään rasittuneita aivosoluja, mutta ainakin kaikki palat pitäisi saada kankaista leikattua. Mutta ei voittoa ilman tappiota ja se on tällä kertaa se, että valmistamani ei tule olemaan keskiaika-asu vaan keskiaikaista asua muistuttava tanssiaisasu. Tämä siksi, että asuni ei tule täysin vastaamaan historiallisia käsityksiä keskiaikaisesta asusta. Mutta joko näin tai sitten en olisi saanut asua tanssiaisiin. 

Ja kankaista puheenollen niin nämä sitten valikoituivat asuun, sillä minulle täysin tuntemattomasta syystä olen onnistunut piilottamaan itseltäni 5 metriä silkkikangasta, josta kaavailin valmistavani osan asua. No näillä mennään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti